Välkommen till LCD-Display.com |
Svenska

Select Language

EnglishFrançaisGaeilgepolskiMagyarországБългарски езикItaliaKongeriketSuomilietuviųEesti Vabariiktiếng ViệtDanskčeštinaTürk diliíslenskaעִבְרִיתSvenskaภาษาไทยNederlandSlovenijaSlovenskáPortuguêsespañolMelayuHrvatskaDeutschromânescΕλλάδαසිංහල한국의MaoriPilipinoالعربيةAfrikaans
Cancel
Heta varumärkenMer
KyoceraTIANMABOESAMSUNGCHIMEI INNOLUXCMOINNOLUXLG DisplaySHARPAUO

Integritetspolicy

1. Webbplatsinnehåll Använd LCD-Display.com

Webbplatsen förbehåller sig rätten att tolka innehållet på denna webbplats och innehållet på denna webbplats endast för din personliga användning. Innehållet i upphovsrätten och andra proprietära meddelanden, du bör respekteras och en kopia ska behållas. Om webbplatsinnehållet utan rätt uttalande betyder inte att webbplatsen inte har rättigheter, betyder det inte att webbplatsen inte kräver rättigheter, och du bör respektera principen om god tro och innehållets legitima intressen för legitim användning. Du får inte på något sätt ändra, kopiera, offentliggöra, publicera eller distribuera sådana material eller på annat sätt använda dem för offentliga eller kommersiella ändamål. Förbud mot något av dessa material för någon annan webbplats eller annan utskriftsmedia eller nätverksdatamiljö. Innehåll på webbplatsen och redigera form av rättsligt skydd enligt upphovsrätten, obehörig användning kan utgöra upphovsrätt, varumärke och andra lagliga rättigheter. Om du inte accepterar eller bryter mot dessa villkor kommer din behörighet att använda webbplatsen automatiskt att upphöra och du måste omedelbart förstöra alla nedladdade eller utskrivna material.

2. informationsspridningswebbplats

LCD-Display.com är tillgänglig för innehåll på denna webbplats utan någon form av garanti. Bestyrker inte absolut noggrannhet och fullständighet. Webbplatsen i produkter, teknik, program, pris och tilldelning kommer att ändras utan föregående meddelande. Innehållet på webbplatsen kan ha gått ut, LCD-Display.com Limited. Inget åtagande att uppdatera dem. Drivladdning av information kan vara i din lokala men kan fortfarande inte få produkten, processen eller tjänsten, du kan ansöka på LCD-Display.com Business Contacts och distributör.

3. Användarinslag

Utöver sekretessbestämmelserna, andra än dem, skickar eller skickar du material till webbplatsen, eller kontaktinformation (nedan kallad kollektivt kallad information) kommer att betraktas som icke-konfidentiell och ej proprietär. Din användning av denna webbplats ska inte bryta mot lagar, förordningar och allmän moral, inte till eller från post eller skicka olaga, hotande, kränkande, förolämpande, obscent, pornografiskt eller annat olagligt material. Om personer har informationsinnehåll och inflytande finns det bevis på att varningen eller invändningen mot den här webbplatsen är fri att radera meddelandet eller obegränsat upphävande av informationen webbläsaren, utan att behöva få förhandsgodkännande, ingen skyldighet att skicka meddelandet, situationen är allvarlig, den här webbplatsen kan tas bort av användaren.

4. Användare utbyter innehåll

LCD-Display.com Live upp för att övervaka eller granska användaren för att skicka eller skicka meddelanden eller kommunicera enbart med varandra på något ansvarsområde, inklusive men inte begränsat till chattrum, LCD-Display.com Forums eller andra användarforum, och någon utbyte av innehåll. LCD-Display.com För innehållet i en sådan utbyte påtar sig inget ansvar, oavsett om de ger upphov till åtal, integritet, obscenity eller andra problem. LCD-Display.com Behålls vid upptäckt radering betraktas som missbrukande, ärekränkande, obscent eller på annat sätt invändigt innehållsrätt till information.

5. Webbplats för att ladda ner programvara för användning

Om du hämtar programvara från användningen av programvara för att följa programvarulicensavtalet för att få alla programlicensvillkor. När du läser och accepterar mjukvarulicensavtalet innan bestämmelserna inte får hämtas eller installeras.

6. Länkar till tredje parts webbplatser

Webbplatsen länkar till tredje parts webbplatser endast som bekvämlighet för dig. Om du använder dessa länkar lämnar du webbplatsen. LCD-Display.com Har inte granskat någon tredje parts webbplatser, dessa webbplatser och deras innehåll kontrollerar inte, utan ansvar. Om du bestämmer dig för att få tillgång till några länkar till tredje parts webbplatser, kan dina eventuella konsekvenser och risker bäras av din egen.

7. Ansvarsbegränsning

LCD-Display.com Och dess leverantörer eller tredje part som nämns är inte ansvarig för eventuella skador (inklusive men inte begränsat till borttappad vinst, förlorade data eller avbrott i drift som orsakats av skada), om sådan skada är i förtid eller kan inte använda webbplatsen , och webbplatsen länkar till någon webbplats eller någon information som finns på sådana webbplatser orsakade, och oavsett om de har det kontraktet, skadestånd eller annan rättslig grund i förväg och det har varit sådan skada kan förekomma råd. Om du använder den här webbplatsen till följd av information eller data som är nödvändig för underhåll, reparation eller korrigering av utrustning, borde du vara medveten om att din egen måste bära alla kostnader som härrör från det. LCD-Display.com I händelse av följande situationer utan ansvar: Överföring av information av nätoperatören (LCD-Display.com Limited. Och dess auktoriserade person) annat än den initierade; informationsöverföring, routing, anslutning och lagring tillhandahålls av den nödvändiga automatiska tekniska processen, val av informationsnätverkstjänstleverantör; Utöver andra krav på automatiskt svar väljer inte nätoperatören dessa informationsleverantörer och mottagare. nätoperatörssystem eller nätverksförmedlare eller tillfällig lagring av informationskopia av formuläret under normala förhållanden, inte en annan person än den avsedda mottagaren mottog den reserverade tiden, inte längre än den avsedda mottagaren för att ge tillgång till informationsöverföring, routing eller genom att ansluta till en rimlig tid via systemet eller nätverksöverföringen av informationsinnehållet intakt.

8. Allmänna principer

LCD-Display.com kan när som helst ändra dessa villkor. Du bör besöka den här sidan för att förstå de nuvarande villkoren, eftersom dessa villkor är nära relaterade till dig. Vissa bestämmelser i dessa villkor kan vara på vissa sidor med uttryckligen angivna juridiska meddelanden eller villkor som ersätts.